AKTUELNO: Dragoljub Antić i Božidar Mitrović - Vatikan nam dugo podmeće lažnu istoriju! (8.10.2020)

  Приказа 31,231

BALKAN INFO - Zvanični kanal

Пре месец

Gosti emisije "Aktuelno" bili su nuklearni fizičar i istoričar Dragoljub Antić i profesor na Moskovskom univerzitetu prof. dr Božidar Mitrović. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.
Emisija je snimljena 30.08.2020. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.
*************************************************************
Svi koji verno prate emisije i žele da pomognu rad naše produkcije to mogu učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.
1. PATREON - Donacije za našu produkciju:
www.patreon.com/tvbalkaninfo/
2. PAYPAL - Donacije za našu produkciju:
www.paypal.me/tvbalkaninfo/
3. BALKAN INFO - Druge mogućnosti za donacije:
www.balkaninfo.rs/donacije/
4. TEESPRING - Online prodavnica za inostranstvo:
teespring.com/stores/tvbalkaninfo/
5. BALKAN INFO - Online prodavnica za Srbiju:
www.balkaninfo.rs/prodavnica/
*************************************************************
BALKAN INFO je nezavisna medijska produkcija osnovana u junu 2015. godine u Beogradu. Prepoznati smo kao glas svih koji ne žele da budu deo kratkotrajnih projekata i saveza, svih onih koji poštuju srpske tradicionalne vrednosti i koji čuvaju sećanje na naše slavne pretke.
1. BALKAN INFO - Nezavisna medijska produkcija
rstoolss.info
2. DOKUMENTARNE EMISIJE BALKAN - Kratki snimci i izjave:
rstoolss.info
3. BALKAN INFO - Facebook
tvbalkaninfo
4. BALKAN INFO - Instagram
tvbalkaninfo
5. BALKAN INFO - Twitter
tvbalkaninfo
*************************************************************

Коментара
BALKAN INFO - Zvanični kanal
BALKAN INFO - Zvanični kanal Пре месец
Ako želite da podržite naš rad, kliknite na dugme "Subscribe" ili "Пратите" da biste primali obaveštenja o novim emisijama. Težimo nepristrasnom izveštavanju i vrata naše emisije su otvorena za sve. Ne želimo da se bavimo politikom. Ideja kojom se vodimo je da svakom gostu omogućimo da govori slobodno i da nam ispriča svoju priču, a nakon toga je na gledaocima da sami procene ko ima njihove simpatije, a ko nema. Ne cenzurišemo emisiju, već objavljujemo celokupne snimke razgovora. Borba za istinu je zadatak na kome smo od osnivanja, a sve uz podršku naših vernih pratilaca čiji se broj stalno uvećava. Ne zastupamo stavove i tvrdnje koje gosti iznesu u emisiji. Goste emisije molimo da se u emisiji služe samo istinom, a odgovornost za eventualne netačne tvrdnje snosi isključivo osoba koja ih saopštava. Srdačan pozdrav, BALKAN INFO tim
Milan Mektić
Milan Mektić Пре 19 дана
На Дрезденском конгресу , од 3. до 15. новембра 1928. године , или Четвртом конгресу КПЈ , југословенски комунисти подржавају формирање усташког покрета , и охрабрују свако антисрпско деловање у будућности , постављају темеље будућих независних држава , на штету Срба , стварају ембрионе будућих народа који ће настати из српског бића и живети на патолошкој мржњи према Србима. Све је остварено , осим одвајања Војводине. www.pecat.co.rs/2012/07/sudbina-srba-odredjena-je-1928-godine-u-drezdenu/ At the Dresden Congress , from November 3 to 15 , 1928 , or the Fourth Congress of the CPY , the Yugoslav Communists supported the formation of the Ustasha movement , and encouraged any anti-Serb action in the future , laid the foundations of future independent states , to the detriment of Serbs , create embryos of future nations that will arise from a Serbian being and live on pathological hatred toward Serbs. Everything was achieved , except for the separation of Vojvodina. www.pecat.co.rs/2012/07/sudbina-srba-odredjena-je-1928-godine-u-drezdenu/
Merlocampini
Merlocampini Пре месец
1:25:40 Tešte Šanović daje komentar.
Tanja Herchenhan
Tanja Herchenhan Пре месец
Veliko hvala Profesore na svemu a roditeljima preporucujem kupite knjige pa dajte deci da uce istinu
Александар Жужа
Александар Жужа Пре месец
Бог помого славном Деретићу !
Рада Танасковић
Рада Танасковић Пре месец
Јесу ли ови људи који хоће да нас утопе у Русе прочитали један једини средњевековни српски спис? И без списа Срби знају да су Срби. То што нас Мађари зову Рацима кад хоће да нас омаловаже, не значи да смо ми то. Нико не брани овим обожаваоцима Руса да их воле али немој да нас праве будалама. Срби нису ништа мањи народ од Руса по квалитету, чак су и већи, да не буде гордост.
Miodrag Mladenovic
Miodrag Mladenovic Пре месец
Slava i hvala Jarcevicu casnom Srbinu... ode jare JARILU.
zaplotnjak hr
zaplotnjak hr Пре месец
Vatikan krije srpsko porijeklo Adama i Eve :)
Ivana Stojkovic
Ivana Stojkovic Пре месец
Браво Тешо, сјајни гости.
Д. Божич
Д. Божич Пре месец
Pa vi ne shvatate neke stvari.. istorija ne sme da se otkrije na pravi nacin i tu je mnogo zainteresovanih grupacija kod mnogih naroda.
Ilija Tomasovic
Ilija Tomasovic Пре месец
Nije do Vatikana,ni do bilo kog drugog dusmana,mi smo nesposobni. Nesposobni da se branimo.
Kamadev888
Kamadev888 Пре месец
Ima tu i dosta gluposti. "Svi stanovnici Italije su talijani?"
Milan Stojic
Milan Stojic Пре месец
Simbol znak Kolovrat je univerzalni prirodni zakon, Srbi u svom visem ja zive na Suncu i ako bi ih bilo ko napao portal Sunce bi promenilo vibraciju i celokupnom covecanstvu ostavilo zig vidljiv na noktima ( Beaueve i Mesijeve linije noktiju). Teoriju da su Srbi multidimenzionalne prirode u svim nivoima svesti su postavili stanovnici Vince slikama urezanim u kamen u stvari, oni su to videli tj. ziveli u sadejstvu sa prirodom (stvarali od temelja neposredne Kreacije davanjem i uzimanjem).Kasnije isto to Tesla koristi kod besplatne energije fotona, prakticnu primenu visedimenzionalne prirode Srba, srdacan pozdrav gostima!
Ivan Dimitrijevic
Ivan Dimitrijevic Пре месец
Што се тиче ћирилице као куриловице то јест писма насталог по узору на мушки полни орган, онај ко о томе говори треба да пази да не упадне у замку у коју је упао Славиша К., по којем све потиче од фалуса, јер се за улогу мушкарца у оплодњи није знало одувек, већ вероватно тек од мезолита или неолита. Дакле, то скраћује нашу историју за барем 15 хиљада година, поготово јер постоје у нашој етнолингвистици јасни трагови матрифокалног друштва односно још старијег доба, палеолита.
Nash Mijalkovic
Nash Mijalkovic Пре месец
Тешо, свака част. Довео си праве госте!!!
Danijel Kenda
Danijel Kenda Пре месец
Srpsko ime je malo starije od imena Ras/Raseni jer su tako zvani Arijevci sami sebe zvali Sarbi/Serbi od 3000 pr.n.e. a vodja drugog Arijevskog pohoda se imenovao Serbo. Tako da Srpsko ime nije mladje od imena Ras.
Aleksandar Terzija
Aleksandar Terzija Пре месец
🙈😀🎯🇷🇸🇷🇺🤸🏾‍♂️Спасиба..Спаси Боже..
Kraljicka Kruljac
Kraljicka Kruljac Пре месец
Tešo Čestitam na Gostima i Temi, Bog Ih Blagoslovio da Uspeju dokazati Našu Pravu i Istinitu Istoriju, Amin!
Momcilo Kesic
Momcilo Kesic Пре месец
Ватикан је наша духовна негација,а узрок је кретање великог циклуса,у којем смо на крају Зиме,духовног Рима Египатско,Вавилонско и Тројанско је једно Србско Царство и на Небу и на Земљи Зато они имају мртву пирамиду,срушену вавилонску кулу из које владају,имају Рим,када је пала Троја Сада је крај тог циклуса,јер се северни магнетни пол задњих 30 година враћао у Осу Земље,долази до равнотеже етарске енергије Сунца и Земље на нашем простору,и десиће се оно што пише у Законоправилу Не признајем ни исток ни запад ни земаљски Јерусалим већ Небески Јерусалим Сав хаос што су,и што ће да праве код нас и у свету је из тог разлога Следи пад Рима,и уздизање Троје чији смо ми следбеници Од Митровдана ће да активирају своје зло
Nebojša Ležaić
Nebojša Ležaić Пре месец
Поштовање и велико ХВАЛА за јако поучне коментаре!! Срећно!
George Washington
George Washington Пре месец
Ova dva coveka zbore istinu, ali prave dosta gresaka u svojim detaljima. Ovako opsirno, dobri su
Dalibor Malić
Dalibor Malić Пре месец
Veliki pozdrav BI, gosti u intervjuu čista 10-ka, za voditelja puno manja ocjena, najava gostiju, a odjava intervijua blago rečeno užas. Moj dojam. Izvini Tešo, ništa lično tako te vidim, daj brate unasi malo energije u te najave pa i sama pitanja.
Milorad Ilic
Milorad Ilic Пре месец
💞 Dragoljub 👑 Antić 💞 💞 Božidar 👑 Mitrović 💞 💞 🥇 🏆 🥇 💞 💞 💙 🥇 💙 💞 💞 🇷🇸 👑 🇷🇸 💞 💞 💫 👑 💫 💞
Vukovi NS
Vukovi NS Пре месец
top.
Mačkov kamen
Mačkov kamen Пре месец
Auuuu kakva emisija, kakvi gosti, znalci i patriote. Zašto se već jednom ne promeni istorija koju uče naša deca. To prvo da se promeni a onda zakon i vlast.
Нада Јовчић
Нада Јовчић Пре месец
А ко мења школство,Роде,у овој земљи незаинтересованих,себичних,одрођених,кукавица,комформиста,продатих душа,кукавица",сплавароша",мајки које пумпају уста,а деца су им терет,очева који су по кладионицама.Колико нас је пробуђених и спремних да дамо живот да би сачували тај ген?Ни милион.Нисмо ми хајдуци,ни они "свако свога субашу", а тако се почиње у миру и тишини,кад нема месечине.Адресе се знају,имена .Од репа,од репа чистимо!Нисмо спали на мајка Цоку?Није ваљда само она сачувала тај наш ген правде.Могуће да јесте ,јер су најбољи изгинули,а најгори од вајкада владали.
Предраг Ђурић
Предраг Ђурић Пре месец
КЊИГЕ МИЛОША С. МИЛОЈЕВИЋА, ОЛГЕ ЛУКОВИЋ ПЈАНОВИЋ, ЈОВАНА И. ДЕРЕТИЋА И ДРУГИХ АУТОРА, ПОГЛЕДАЈТЕ - ПОРУЧИТЕ ОВДЕ: kupidar.com/kategorija-proizvoda/knjige/
Sloba Petrovic
Sloba Petrovic Пре месец
IZVANREDNO! HVALA VAM PROFESORI CASNI! Iako sam skolovana za vreme SFRJ u grani tehnickih nauka, prvo u gimnazij, tragala sam za istinom ( istorijskom). Vi ste me uveli u daleku istoriju i istinu . Veliko hvala.
Milos Ristic
Milos Ristic Пре месец
RIP Jarcevic
Danilo Zivkovic
Danilo Zivkovic Пре месец
Prejak/lrejako
ljiljana vukovic
ljiljana vukovic Пре месец
Divna emisija,pravi melem za dusu ,hvala Teso.Veliki pozdrav gostIma.
Branka V.S.
Branka V.S. Пре месец
Istorija u svim evropskim skolama je falsifikovana ne samo u Srbiji......kada ce Srbija poceti da se oseca pripadnom Evropi....mi smo evropa!!! a ako to sami ne kazemo jasno i glasno, uvek cemo biti iza kruga drugih ljudi i zemalja evrope---..Mi , Srbija, smo u evropi i mi SMO EVROPA.!!!....kao i svi drugi evropljani!:!!!.....moramo se to utuviti u glavu jel ce nas inace uvek gledati kao "strance"....a samo mi sami mozemo to promeniti....mi smo evropa komegod se to dopadalo ili ne......i u najmanju ruku toliko vazni kao i svi drugi evropljani...., ako ne i vazniji.
Stojan Dobrocelic
Stojan Dobrocelic Пре месец
Moguce je da Vatikan radi - u svom interesu. A ne u nasem interesu! Trebalo bi razmisliti o tome. Mozda njih nije bas briga za nas? Srbi vole da se "neko brine" o njima, da se osjecaju jaki, zasticeni, a to nam nudi - "svijet"! Svijet nam nudi zastitu, brigu, sigurnost, itd. da ne nabrajam... Takvim 'vjernicima' ne treba srpska vojska, ni srpska tradicija, jer se oni vec OSJECJU zasticenima od strane 'svijeta'. Naravno, Vatikan pretendira na citav svijet, i zato ima - svjetsku propagandu, koju, na zalost slusaju i Srbi. I to ne samo obicni Srbi, nego i oni koji drze medije u Srbiji.
Александар Алексић
Александар Алексић Пре месец
Потпуно је небитно шта раде други, пошто се то не може променити, већ је једино битно шта радимо ми. Колико видим, ми годинама само причамо, причамо, причамо, а од приче се ствари неће променити...
Vladimir Bakic
Vladimir Bakic Пре месец
Тешутине коначно прави гости. Могао бих да позовеш и Барда није дуго био.
Đorđe Delić
Đorđe Delić Пре месец
hoćemo da slušamo o gaćonama sa tragovima kočenja
patriota pravedni
patriota pravedni Пре месец
VATIKAN JE VEKOVIMA NA SILU POKRSTAVAO LJUDE TO STALNO TREBA DA SE GOVORI
Kamadev888
Kamadev888 Пре месец
Za razliku od, recimo, Rusa, koji su bili mala pokrajina dok nisi vojno potlačili dotadašnju Tartariju. Za koju ti ni ne znaš. Jel misliš da je ceo teritorij sve do Sibira bio pravoslavni u to vreme?
scorpio
scorpio Пре месец
Nije samo Vatikan..svaka vera koja se širila, pokrštavala je stanovništvo nasilno ili na druigi način..i Vizantija i osmanlije itd..
Sasa Stojanovic
Sasa Stojanovic Пре месец
Zivot je smislen, lep i savrsen. Bog je Covek, Covek je Bog, samo su ljudi slepi da to sagledaju i shvate u sebi. Jedino vaskrsenje, novo rodjenje, je moguce putem potomaka, dece, prenosenjem svog dnk i znanja u novi zivot. Docekuju te tvoji preci, koji su te stvorili, oni te podizu i uce, njih ti ispracas a tebe ispracaju tvoji potomci koje si ti stvorio i ucio. Jednostavno, smisleno i savrseno. Bog se ne ponovlja bespotrebno, zato je jedan zivot dovoljan i dug, ako ga zivis u zdravlju, miru, ljubavi i sve radis na vreme. Kraj daje smisao pocetku, smrt i prolaznost daju vrednost zivotu i vremenu. Zato, samo ljubav nikada nije greska i pametno trosite svoje zivotno vreme. Ziveli!
Nikola
Nikola Пре месец
ОВО ШЕШЕЉ ПРИЧА УНАЗАД ТРИДЕСЕТ ГОДИНА! РИСПЕКТ ЗА БАЛКАН ИНФО, ОДЛИЧНИ ГОСТИ!
Dejan Bozanic
Dejan Bozanic Пре месец
Шеки да је Србин не би био малтешки витез.
Zoran Lukić
Zoran Lukić Пре месец
Nikola Nikola malo se previše zaletavaš sa izjavama....Šešelj ne priča o ovome o čemu govore Antić i Mitrović....Šešelj uporno priča o dolasku u 7 st.
Nikola
Nikola Пре месец
Шешељ није издајник него српски јунак који је ратовао деведесетих и десет година за српство војевао у Хагу. Ја то као СРБИН поштујем! Смешно је ово да Шешељ нема појма, он је докторирао са 25 година и растурио Хаг у парампарчад! Пре ће бити да немају појма они који га омаловажавају!
Perun Svarog
Perun Svarog Пре месец
Šešelj priča da smo došli u 7. Veku na Balkan. Šešelj nema pojma.
crni crni
crni crni Пре месец
Никола немој молим те ону издајничку противу да помињеш овде са овим људима.
IndijanacIzGandijeve
IndijanacIzGandijeve Пре месец
Meni je deda pricao kako je dosao jedan svestenik iz Vatikana i celu nasu istoriju stavio u torbu, podmetnuo lazne knjige i otisao u nepoznatom pravcu.Srecom, deda je provalio odoru inace bi mi i dan danas bili slepi kod ociju!
billabong boomerang
billabong boomerang Пре месец
Ovo je moj "Happy Hour" posle 17:00 tj kad se vratim kuci sa posla...dole ispod. Naravno da ne gledam sve emisije religiozno/fanaticki jer sam selektivan jer ima dosta i sunda i kica na BI, no ovakvi gosti su uvijek melem za moje cjelokupno bice.
Biljana Majka
Biljana Majka Пре месец
Ima na radio Serbona link Hrinologija zatiranja istoricar Kalabic da se sokiras kako su nas Vatikan i tito ustasa unistili a tek ubistva nasih sirom dijaspore najmladja zrtva Ivana Milosevic 9 godina u Cikagu dete se naslo na pogresnom mestu i stradala pa dragi moji Srbi bice vam jasno da mi pod okupacijom jos od 45-e a sad samo pod plastom lazne demokratije
Biljana Majka
Biljana Majka Пре месец
Ja odjavila programe TV uopste ne palimo jedino RStoolss. I verujte otkad to radim toliki sam neki smiraj dobila da je to neverovatno. Ima jako dobrih emisija na radio Serbona, pa onda Srbija global dva nasa momka koja proucavaju nasu istoriju cak su izdali knjigu Nije bilo seobe Srba, pa onda kanal Tribal global. Srbi su najstariji beli narod na Balkanu treba da budemo ponosni zato i hoce da nas zataru. Nedavno slusam da smo mi Vatikanu trn u oku jer nam nikad nisu oprostili sto jedini od Pravoslavnih nismo potpisali unijat a kad ostali culi poludeli a Rusi svoga Patrijarha pogubili
Sonja Žegarac
Sonja Žegarac Пре месец
Slažem se 🤗
Milos Ristic
Milos Ristic Пре месец
vala dosta i sunda i kica na BI
Sasa Stojanovic
Sasa Stojanovic Пре месец
Bog je covek, covek je Bog. Sve je jedno, ja sam ja, onaj sam koji je sam.
Djordje Jovanovic
Djordje Jovanovic Пре месец
Свака част!
Milan Vasic i  Dejan Petrovic Big band -Ja sam momce sa Kosova - (Video 2020) HD
4:32
Na kovčegu Irineja nešto ČUDNO, SVI U ŠOOKU!!
0:42
Reflektor
Приказа 143 хиљ.
JOVAN PERISIC - LJUBAVI MOJA (OFFICIAL VIDEO 2020)
3:42
Jovan Perisic
Приказа 445 хиљ.
Billie Eilish - Therefore I Am (Official Music Video)
4:59
BillieEilishVEVO
Приказа 58 мил
Podcast 049: Miloš Milaković
2:56:58
Agelast
Приказа 171 хиљ.
Milan Vasic i  Dejan Petrovic Big band -Ja sam momce sa Kosova - (Video 2020) HD
4:32
Na kovčegu Irineja nešto ČUDNO, SVI U ŠOOKU!!
0:42
Reflektor
Приказа 143 хиљ.
JOVAN PERISIC - LJUBAVI MOJA (OFFICIAL VIDEO 2020)
3:42
Jovan Perisic
Приказа 445 хиљ.
Billie Eilish - Therefore I Am (Official Music Video)
4:59
BillieEilishVEVO
Приказа 58 мил
Vrh piramide neznanja i zla.
2:41
Veče Sa Ivanom Ivanovićem
Приказа 117 хиљ.
Shawn Mendes, Justin Bieber - Monster
3:04
ShawnMendesVEVO
Приказа 35 мил
INDIRA RADIC - TAKO JE SUDJENO (OFFICIAL VIDEO)
2:35
Indira Radic Official
Приказа 1,1 мил
COJA x INDODJIJA - DRUGARI (Official Video)
2:43
Malahit Digital
Приказа 380 хиљ.