INTERVJU: Dragan Balotić - U Vatikanu se gradi novi Vavilon i centar demonskih sila zla! (1.9.2020)

  Приказа 54,299

BALKAN INFO - Zvanični kanal

Пре 2 месеца

Gost emisije "Intervju" bio je Dragan Balotić, magistar teologije koji živi i radi u Torontu i Beogradu. Završio je tri fakulteta, ali se najviše fokusirao na teologiju. Najpoznatiji je po svojim tumačenjima Biblije i stavovima o religijama, pre svega o hrišćanstvu. Smatra da su njegova tumačenja prikazivanje dubokog, a ne bukvalnog smisla Svetog pisma. Za izvor svog saznanja suštine religije tvrdi da je direktno s nebesa, otvarajući tako temu komunikacije sa "višim silama". Ima svoj RStoolss kanal "Darling Dragan Balotic", u okviru koga snima emisije "Prava religija". Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.
Emisija je snimljena 16.08.2020. godine putem Skype-a. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.
*************************************************************
Svi koji verno prate emisije i žele da pomognu rad naše produkcije to mogu učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.
1. PATREON - Donacije za našu produkciju:
www.patreon.com/tvbalkaninfo/
2. PAYPAL - Donacije za našu produkciju:
www.paypal.me/tvbalkaninfo/
3. BALKAN INFO - Druge mogućnosti za donacije:
www.balkaninfo.rs/donacije/
4. TEESPRING - Online prodavnica za inostranstvo:
teespring.com/stores/tvbalkaninfo/
5. BALKAN INFO - Online prodavnica za Srbiju:
www.balkaninfo.rs/prodavnica/
*************************************************************
BALKAN INFO je nezavisna medijska produkcija osnovana u junu 2015. godine u Beogradu. Prepoznati smo kao glas svih koji ne žele da budu deo kratkotrajnih projekata i saveza, svih onih koji poštuju srpske tradicionalne vrednosti i koji čuvaju sećanje na naše slavne pretke.
1. BALKAN INFO - Nezavisna medijska produkcija
rstoolss.info
2. DOKUMENTARNE EMISIJE BALKAN - Kratki snimci i izjave:
rstoolss.info
3. BALKAN INFO - Facebook
tvbalkaninfo
4. BALKAN INFO - Instagram
tvbalkaninfo
5. BALKAN INFO - Twitter
tvbalkaninfo
*************************************************************

Коментара
BALKAN INFO - Zvanični kanal
BALKAN INFO - Zvanični kanal Пре 2 месеца
Ako želite da podržite naš rad, kliknite na dugme "Subscribe" ili "Пратите" da biste primali obaveštenja o novim emisijama. Težimo nepristrasnom izveštavanju i vrata naše emisije su otvorena za sve. Ne želimo da se bavimo politikom. Ideja kojom se vodimo je da svakom gostu omogućimo da govori slobodno i da nam ispriča svoju priču, a nakon toga je na gledaocima da sami procene ko ima njihove simpatije, a ko nema. Ne cenzurišemo emisiju, već objavljujemo celokupne snimke razgovora. Borba za istinu je zadatak na kome smo od osnivanja, a sve uz podršku naših vernih pratilaca čiji se broj stalno uvećava. Ne zastupamo stavove i tvrdnje koje gosti iznesu u emisiji. Goste emisije molimo da se u emisiji služe samo istinom, a odgovornost za eventualne netačne tvrdnje snosi isključivo osoba koja ih saopštava. Srdačan pozdrav, BALKAN INFO tim
Lone Wolf
Lone Wolf Пре 22 дана
Sledeceg da zovete gospodara Elronda pa onda Legolasa
Ivan Barać
Ivan Barać Пре месец
Gandalf iz gospodara prstenova da bar pozna bibliju pa hajde nego lupa ko maksim po diviziji
Viva Viva
Viva Viva Пре 2 месеца
🤭👎
ALL IN
ALL IN Пре 2 месеца
ISTINA OD BOGA JE VAGINA
Dragoslava Bojovic
Dragoslava Bojovic Пре 2 месеца
BOZE SACUVAJ!
zoron
zoron Пре 2 месеца
Moram da obavestim javnost da sam 28-og na 29-ti u 00,22h video otvaranje portala na nebu severoistocno na 3 stepena i iznad Zemlje pod uglom od 35 stepeni ! To je izgledalo kao svetlosni krug sa crnom sredinom odakle je izasao srni objekat oblika cigare. Sve je potrajalo oko 3,5 sec i ugasilo se bez traga ! Neverovatno desavanje koje samo moze biti vremenska kapija ili portal za vremenska putovanja ? Cudno da nisam sutradan nasao bilo kakvu vest o tome? To je za mene dokaz,onih stvari koje vidjamo na filmovima a koje su stvarne i za koje zna odredjena grupa ljudi.Po meni su filmovi pripremanje ljudi za taj dan opsteg saznanja,sto je za mene vec postala osvedocena istina ,kao i sto je ravna Zemlja ,neosporna,ali zestoko osporavana ISTINA !
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
"KOJE SAMO MOZE BITI VREMENSKA KAPIJA, ILI PORTAL ZA VREMENSKA PUTOVANJA", KAZES. OTKUD TI TOLIKA SIGURNOST DA MOZE DA BUDE SAMO TO?? MOZE DA BUDE "HILJADU" DRUGIH STVARI, NE SAMO TO. DAJ JEDAN DOKAZ DA MOZE DA BUDE SAMO TO. JEDAN ?? STO NE BI MOGLO DA BUDE I NESTO DRUGO? OTKUD TOLIKA "OPRANOST MOZGA" ZA SAMO JEDNU STVAR? DOKAZ, ILI NE MORAM DA SE SLOZIM UOPSTE SA TVOJIM "ZAKLJUCKOM" ? ZNAS LI TI KOLIKO SAMO OSOBA IMA, KOJE IMAJU "PSIHOZU", I ONI "VIDE" ONO STO NIKO DRUGI NE VIDI. A I AKO STVARNO VIDE NESTO STVARNO OBJEKTIVNO, ZNAS LI KOLIKO MOGUCIH OBJASNJENJA IMA ZA TO.? BUKVALNO STOTINE, ILI "HILJADU", (NE SAMO JEDNO: "VREMENSKI PORTALI").
Бојан Шаренац
Бојан Шаренац Пре 2 месеца
Смијешно. Антихрист ће се зацарити у Јерусалиму, не у Ватикану.
Република Српска
Република Српска Пре 2 месеца
овај за Перановића, 555333
Dániel Vanyek
Dániel Vanyek Пре 2 месеца
Čovek je enciklopedija znanja mnogo možemo naučiti od njega živ bio legendo.
Uros Bukovec
Uros Bukovec Пре 2 месеца
Ravna zemlja , bože pomozi.
Vera Ilic
Vera Ilic Пре 2 месеца
Tako je.Kod Boga je sve moguce.Bog moze sve !
Dora Smiljanoska
Dora Smiljanoska Пре 2 месеца
😂😂😂😂😂😂
Dora Smiljanoska
Dora Smiljanoska Пре 2 месеца
Šta ovaj priča!! izgleda Bog mu je DAO jednu dodatnu Bibliju koji samo on najbolje razume😎 Nešto citira iz Biblije i to je dobro, a nešto od njegove Privatne Biblije i PRIVATNOG Boga😁
Dora Smiljanoska
Dora Smiljanoska Пре 2 месеца
ISUS HRISTOS JE NAŠA CRKVA, AKO GA IMAMO U SRCU🤗
VUKAN / ВУКАН
VUKAN / ВУКАН Пре 2 месеца
😂😂 Чова је цар!!!
Lidija Zivanovic
Lidija Zivanovic Пре 2 месеца
Izadjite 7. septembra u 12 h ispred instituta za javno zdravlje Batut. Dr Jovana Stojkovic organizuje skup gradjana povodom "korone"! Podrzimo njenu borbu za pravo na SLOBODU izbora vakcinacije! SVI na ulicu!
Leo Petrovich
Leo Petrovich Пре 2 месеца
Gospodine Balotiću kažete da pravoslavlje nije krvožedno i ne ubija ljude iz krvožedja već samo iz odbrane. Pa Stevan Nemanja je bio pravoslavac pa je ubio hiljade srpskog naroda jer nisu hteli primit hrišćansto hiljade proterao u bosnu a ostatak jedne trećine pokrstio u hrišćanstvo. On je bio uzor Antu Paveliću da isto uradi sa srbima 8 vekova kasnije.Šta na to kažete?
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
LEO PETROVICH, PROMENIO SI I IME I PREZIME. NEMAS NEKO VELIKO PRAVO DA "PRICAS". ALI JA CU TI DATI KRATAK ODGOVOR. PRVO, ISTORIJA JE SVA LAZNA. NEZNAMO STA SE STVARNO DESILO I ZASTO. POSAVETUJ SE SA PRAVIM ISTORICARIMA, KAO STO SU MILAN ASKRABA ZAGORSKI, JOVAN DERETIC I SLICNI. DRUGO, POSTOJE ZNACAJNE INDICIJE DA JE STEVAN NEMANJA USTVARI BIO KATOLIK, I SARADJIVAO SA RIMOM I NJIMA, I UPROPASTIO SRBE. U TOM SLUCAJU NJEGOVA "KRVOZEDNOST" NE BI BILA NIKAKVO IZNENADJENJE. TRECE, JA SAM BIO NA SVETOJ GORI. NA GROBU SV. SIMEONA, RASTE GROZDJE OSAM STOTINA GODINA STARO, I CUDOTVORNO. NORMALAN VEK GROZDJA JE OKO 25 DO 40 GODINA. TI VIDI STA TO ZNACI? MOZDA I NISU BILI TAKO LOSI? ZA RAZMISLJANJE JE? CETVRTO, OPSTE JE POZNATO DA SRBI NEMAJU JASENOVCE, JADOVNA, I MNOGE DRUGE MASOVNE GROBNICE, KOJE HRVATI I KATOLICI IMAJU, I KOJI SU POZNATI IZ ISTORIJE NARODA KAO TAKVI. PETO, AKO NE VIDIS RAZLIKU SAM OD SEBE, NE BIH HTEO DA TE JA RAZUVERAVAM U ISTA. KAD TI BOG POKAZE, AKO IKAD, ZNACES. NISTA VISE ZASADA.
Duško Бошковић
Duško Бошковић Пре 2 месеца
На који начин нам је бог саопштио да не радимо недељом? У нас попови раде недељом. Како је то тамо код вас у Англо-Америчком свијету ?
Милан Драгић
Милан Драгић Пре 2 месеца
@DARLING, DRAGAN BALOTIC Амин!
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
SLAVI SE NEDELJA, UGLAVNOM, OSIM "SUBOTARA" I SL. SEKTI. POPOVI RADE NEDELJOM, JER TAKO MORA DA BUDE. ONI RADE KAD DRUGI NE RADE, KAKO DRUGACIJE, TADA SE SA NARODOM RADI, KAD JE NAROD SLOBODAN, ONDA IH UCE, I SLUZE U CRKVAMA. "SUBOTA" ZNACI UGLAVNOM: "DAN ODMORA". NIJE BAS BITNO KOJI JE TO DAN U SEDMICI. MI HRISCANI SMO IZABRALI NEDELJU, DA BI SE RAZLIKOVALI OD JEVREJA, PROKLETIH OD GOSPODA, JER SU BOGOUBICE, A I ZATO JER SE GOSPOD PODIGAO U "PRVI DAN" U NEDELJI, ZNACI U NEDELJU, I ZNACI U CAST NAJVECEG CUDA NA SVETU, A TO JE GOSPODOVO VASKRSENJE I POBEDA NAD SMRCU I PAKLOVIMA.
Konj Africki
Konj Africki Пре 2 месеца
Naucna fantastika place za njim🤣🤣🤣🤣
Master R
Master R Пре 2 месеца
Bože dragi šta sve neću čut hahahah čovjek je dosad najbolji u emisiji hvala vam 👍🍀💖
Georgia Dj.
Georgia Dj. Пре 2 месеца
Slatko ga slusati
vojkan ristic
vojkan ristic Пре 2 месеца
Kažite mu da se čujemo. Ne mora da viče 😊
Olivera Fomicov
Olivera Fomicov Пре 2 месеца
Stvarno haos kol'ko se dere 🤣
Ranka Rankovic
Ranka Rankovic Пре 2 месеца
Ahaha tako i ja 😂😂😂
Svet Lana
Svet Lana Пре 2 месеца
Evo vam stoti komentar opet ovaj vilenjak 🤣🖐➡️
Encelad81
Encelad81 Пре 2 месеца
Jeдан од најбизарнијих ликова на овом каналу. Ко му стварно верује тај није нормалан.
Paki Official
Paki Official Пре 2 месеца
Sarumanov brat ne popušta...🤔 Gandalf na aparatima...
Vicentije Vasovic
Vicentije Vasovic Пре 2 месеца
Лучић није био одавно, вероватно има много тога интересантног да нам каже за ову тренутну геополитичку ситуацију.. Све похвале за Гандалфа.👏 😊👍
makariosify
makariosify Пре 2 месеца
Lele ovaj je puko od tri fakulteta:)
Ad
Ad Пре 2 месеца
Sjajna emisija i gost.
Suzana Nikolić
Suzana Nikolić Пре 2 месеца
e pa stvarno ste me nasmejali svojim komentarima,mislim to je crni humor,nažalost da li i oni koji sve to prihvataju(tu gej populaciju) i odobravaju su grešnici,koji zajedno oaradiraju sa njima u znak podrške
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
ONI KOJI ODOBRAVAJU, SU SAUCESNICI, I BORCI PROTIV BOGA. A BITI BORAC PROTIV BOGA, NECE SE DOBRO ZAVRSITI PO NJIH. GOSPOD JE STROGO ZABRANIO PEDERSTVO I LEZBEJSTVO. OBECAVA IM SE: "VECNA VATRA".
SR Trapavko
SR Trapavko Пре 2 месеца
Zna li neko da napravi istorijsko poredjenje krstaskih ratova, da li se mozda na neki nacin ponavlja istorija od pre 1000g, poredjenja tadasnjih i sadasnjih meta, vojnih baza itd...
Stevan Prekajski
Stevan Prekajski Пре 2 месеца
Nikada u zivotu nisam primila vakcinu,niti sam bila bolesna.Samo jadni ljudi i neverujici ljudi koji neveruju u Boga su to uradili.U svom skromnom zivotu nikada nisam bila bolesna.Gosp.Bog vas blagoslovio i pomilovao.
Svet Lana
Svet Lana Пре 2 месеца
@DARLING, DRAGAN BALOTIC ahahahaaa al joj pisa izrasla nije bocu dobila 🤣
Mario Brckan
Mario Brckan Пре 2 месеца
Imali ste srece....
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
BRAVO "STEVANE". ZATO MOZES DA BUDES PONOSNA. (NE MORAS DA SE KRIJES).
Jedan od Nas
Jedan od Nas Пре 2 месеца
Ao' zivote,ovaj covek je antidepresiv snezno belog paza.:-D h
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
TAKO JE SMILJANA TANURDZIC.
Vesna P
Vesna P Пре 2 месеца
Aleksandre za sledeci put kad pricas sa osobom koja je puno starija od tebe, mnogo prijatnije zvuci kada mu se obracas sa Vi.
Vesna P
Vesna P Пре 2 месеца
@DARLING, DRAGAN BALOTIC i dalje zvuci ruzno. Bogu se kao ocu obracamo sa ti.
Ranka Rankovic
Ranka Rankovic Пре 2 месеца
@DARLING, DRAGAN BALOTIC Puno pozdrava tamo daleko i neka nas sve ISUS HRISOS čuva i spasi od zloga!! Svako dobro od Boga!!! 👍🕊️
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
VESNA, JA SAM ZAMOLIO ALEKSANDRA DA ME OSLOVLJAVA SA "TI". NIJE ON KRIV. TO JE ZA TEBE SAMO STVAR NAVIKE. BOG JE MNOGO "STARIJI" OD NAS, I ZASLUZUJE MNOGO VISE "POSTOVANJA" NEGO JA, PA MU SE IPAK OBRACAMO SA "TI". POKUSAVAJ DA SE SVE VISE "OSVESCUJES".
aaa13nastasija aaa13nastasija
aaa13nastasija aaa13nastasija Пре 2 месеца
Принц Валијант из пензионерског дома.
R.T.Balkan
R.T.Balkan Пре 2 месеца
Prvo lajk pa play ✊
D. Röckli
D. Röckli Пре 2 месеца
Komentari su fantasticni,slatko se nasmejah. Gost je super Deka!
Aleksa Kovacevic
Aleksa Kovacevic Пре 2 месеца
Predlog za gosta Drasko Stanivukovic💯
Mehmed s
Mehmed s Пре 2 месеца
Gandalf propo
Bojan Golic
Bojan Golic Пре 2 месеца
Idealan za dijecije emisije
Marko 36
Marko 36 Пре 2 месеца
Uplasio bi decu
Jedan od Nas
Jedan od Nas Пре 2 месеца
Nesto kao pokojni Rasa Popov.
Accipiter Nisus
Accipiter Nisus Пре 2 месеца
*Dragane Balotiću* _hvala ti mnogo_
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
MOLIM. PRIHVATAM "HVALA", ZA GOSPODA.
Milan Vranjanac
Milan Vranjanac Пре 2 месеца
Au kakva glava
Georgia Dj.
Georgia Dj. Пре 2 месеца
Umesto da slusate skolovanog coveka vi se rugate njegovoom izgledu. Nije cudo kakvi smo i Isusu se narod rugao a sad ga slave.
e moj risto sve je to isto
e moj risto sve je to isto Пре 2 месеца
Hahahaha
ojin 762
ojin 762 Пре 2 месеца
Evo ga covek na koga su zene ljubomorne. haha hehe hihi hoho huhu
mila dragicevic
mila dragicevic Пре 2 месеца
Veliko postovanje gospodinu Balotic, 👑👑👑👍👍👍 Obozavam Autenticnost i Prirodnost ovog Izuzetnog coveka!! Pavkovicu, vrlo dobar izbor Gosta
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
BRAVO MILA. POSTO SI TAKO ODUSEVLJENA, MOZES DA ME I KONTAKTIRAS.
Danijela Vujasinovic
Danijela Vujasinovic Пре 2 месеца
Čovek zakon, 🤔😀
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
TAKO JE DANIJELA. PROCENA TI JE ISPRAVNA.
Team Help
Team Help Пре 2 месеца
Bravo za ciku, kidaj braleee :)
Ivan Gregorian
Ivan Gregorian Пре 2 месеца
Jeli ovo gostuje Edvard dugonogi iz fima "BRAVE HEART"
Milomir Simonovic
Milomir Simonovic Пре 2 месеца
PREDIVNA KOSICA
Ивана M.
Ивана M. Пре 2 месеца
🤣🤣🤣
patriota pravedni
patriota pravedni Пре 2 месеца
BALOTICI SU IZ CRNE GORE
Sandra Vojvodic
Sandra Vojvodic Пре 2 месеца
требало би да је из ЦГ.. има огранак од Калуђеровића у Дробњацима , а има Балотића од другог рода у Рожајима...
A M82
A M82 Пре 2 месеца
Jedno selo se samo zove Balotice ali za prezime nisam cula
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
DA. IZ DROBNJAKA.
Maria Mohn
Maria Mohn Пре 2 месеца
A...joj Boze koji je ovo tip😀😀😀 Aleksandre ovaj bukadjija odlepio i lupa ko maksim po diviziji🤣🤣🤣
Vanda Markovic
Vanda Markovic Пре 2 месеца
Cikica je simpatican ali ne ide za tim da piramide nisu samo Egipatske nego ih ima po cijelom svijetu a u zadnje vrijeme ljudi odlaze u novopronadene piramide u Visokom gdja svi ljudi biljeze samo pozz promjene i ozdravljenja, dakle samo pozitivno..💖
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
BOLJE BI TI BILO DA SE DRZIS JEHOVE I NJEGOVIH ZAKONA, UMESTO PIRAMIDA. JA SAM SASVIM ZDRAV, U OVO DOBA, BEZ PIRAMIDA.
Jebivetar
Jebivetar Пре 2 месеца
Hahhahhahaaa 29:00 "Ti možeš da obojiš crnca u belu boju, ali opet ćeš prepoznati da je crnac" hahhhaa pao sam od smeha...
Lidia Pintadu
Lidia Pintadu Пре 2 месеца
😂
Tigroslav
Tigroslav Пре 2 месеца
ocito nisi video crnca u zivotu
Dragan Maksimović
Dragan Maksimović Пре 2 месеца
Pozovi Srdjana Zikica da prica o Swedenburgu. Ovo sto ovaj covek prica sve pise u Swedemburgovim knjigama.
Nikola
Nikola Пре 2 месеца
БРАВО БРАВО ОВАЈ ЧОВЕК ИМА ТРИ ФАКУЛТЕТА А НЕ КАО НЕКИ! БРАВО БРАВО!
Dejan Aleksic
Dejan Aleksic Пре 2 месеца
Овај човек је ментално поремећен....Господе Исусе Христе,сине Божји,помилуј нас гршне,по Милости Својој.Амин.
Zuca Hakumpuc
Zuca Hakumpuc Пре 2 месеца
Ovog čoveka treba postaviti za predsednika galakticke federacije ,a Aca Hengel da bude zamenik
Svetlana Novak
Svetlana Novak Пре 2 месеца
Hahahahaaaa
Svet Lana
Svet Lana Пре 2 месеца
Hahahahahaaaa
Marko 36
Marko 36 Пре 2 месеца
Trajace zemlja, ali covecanstvo nece da traje:)
Moj Svet
Moj Svet Пре 2 месеца
Aleksandre Bog te blagoslovio za ovaj intervju, a posebno za ono prvo pitanje* Mene su mnogi totalno izludeli, nisam imala vise volje za zivotom, upravo se spremam za odmor, a nigde ni malo radosti... Sasvim slucajno ugledah ovaj Video, povratio mi se smisao Zivota. Hvala puno, a i ovom gospodinu Balotic koji je izuzetan optimista. Zivi bili, ljubim vas sve i svako dobro zelim.
Georgia Dj.
Georgia Dj. Пре 2 месеца
Ne daj se Svetu moj. Samo napred
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
BRAVO "MOJ SVET"-U.
Vesna Manojlovic
Vesna Manojlovic Пре 2 месеца
Vrlo excentričan gost!!
Miroslav Slavic
Miroslav Slavic Пре 2 месеца
GOSPODINE BALOTICU kad biste razgovarali s bilo kojim pomorcem lako bi utvrdili da se objekti udaljeni 12 milja ne vidi ako je visok 5 m. Pa tako plamen na platformi koji je visok od razine vode 35 m, se ne vidi s udaljenosti 25 milja. Nauka je ipak nesto drugo od onog sto vi mislite.
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
@Johnny 2x4 A KAKO VODA IDE GORE KROZ KAPILARE U DRVETU, A DOLE KROZ CEVI ?? NISU ISTI ZAKONI U MAKRO SVETU, I U MIKRO SVETU. A ZEMLJA, I VODA NA NJOJ SU MAKRO SVET, A JEDNA KAPLJA JE BLIZA MIKRO SVETU. ZATO TVOJA ANALOGIJA OCIGLEDNO NE VAZI.
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
@MilanNS1096 KAD TI OBLETIS, JAVI. DOTLE VERUJ LAZOVIMA, I SLIKOVNICAMA.
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
@Dragan Krulcic BRAVO DRAGANE KRUICIC-U. ODLICAN ODGOVOR.
MilanNS1096
MilanNS1096 Пре 2 месеца
Ne vredi "RavnoZemljasima" predstavljati argumente da nisu u pravu. Kontraproduktivno, jos ce vise da se drze svoga verovanja. Ja ih ignorisem. "Bog" dao da civilizacija napreduje bez samounistenja, pa cemo uskoro imati prilike da turisticki idemo u zemljinu orbitu ili dalje. Vec moze ali je skupo. Posto veruju samo svojim ocima a ne svom umum, imace priliku da vide svojim ocima pa ce ta zabluda preci u neku drugu suludu ideju. Internet is a harsh mistress. Mislim, krivim internet za ovu zabludu.
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
SA DVOGLEDOM, ILI DURBINOM, SE ITEKAKO POJAVI NA HORIZONTU I VIDI. KADA SE NE VIDI, TO JE ZBOG ZAKONA PERSPEKTIVE I SLABOSTI LJUDSKOG OKA NA DALJINU, A NE ZBOG ZAKRIVLJENOSTI VODENE POVRSINE TJ. ZEMLJE. SVA VODA JE UVEK VODORAVNA. TO SMO DOKAZALI KORISTECI LASERSKE ZRAKE NA VELIKE DALJINE, MNOGO PUTA. CEO TIM NAUCNIKA IZ BRAZILA JE RADIO NA TOM I DRUGIM DOKAZIMA NEKOLIKO GODINA, I IMA IH SVE OBJAVLJENE JAVNO ZA SVAKOGA KOGA INTERESUJE DA SE UVERI.
mr. Bob
mr. Bob Пре 2 месеца
Ne u Vatikanu,hram se gradi u Jerusalimu,za siroke narodne mase hram se zove ( SOLOMONOV HRAM)....a da Vatikan stoji kao glavni organizator je tacno......toliko...
veca kapetan
veca kapetan Пре 2 месеца
Da, vatikanski kljuc je zakljucao mnogo stosta,ali ne i vjetar. Zato kad se zapali nebo nad Mekom I Medinom, izgorice i taj hram ciji simbol i predstavlja zid....toliko...
Biti covjek je najteze
Biti covjek je najteze Пре 2 месеца
Bog, niti je postao, niti ce nestati.
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
TAKO JE.
trap trap
trap trap Пре 2 месеца
Zovite Djusa
Mr. Andy
Mr. Andy Пре 2 месеца
kad ce neko,da napravi psihoanalizu ovog lika ...? 🤭🤔🤣
Jebivetar
Jebivetar Пре 2 месеца
Kad završe Vučićevu on je sledeći...
Vladimir Bakic
Vladimir Bakic Пре 2 месеца
Драган Балотић Србски ДРУИД. Ђенерале Павковићу шта рећи. Свака част за госта.
A. V.
A. V. Пре 2 месеца
Najjača frizura balkan infa
Ranka Rankovic
Ranka Rankovic Пре 2 месеца
Svaka čast na trudu :)
Ивана M.
Ивана M. Пре 2 месеца
🤣🤣🤣
AVALA Kelt
AVALA Kelt Пре 2 месеца
samo zli ljudi mogu da najebu u Piramidama,dobrima se dobro i pojacava
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
DOBRIMA PIRAMIDE NISU POTREBNE, A NI MNOGO INTERESANTNE. TA CIVILIZACIJA JE PROPALA. A DA SU VALJALI, NE BI PROPALI.
Kraljicka Kruljac
Kraljicka Kruljac Пре 2 месеца
Spasi Bože Svakog zla na ovom Svetu, Amin!
Branka V.S.
Branka V.S. Пре 2 месеца
Konacno nek ko govori pravu ISTINU...i to je samo, cini mi se, kod vas moguce!!! Svaka vam Cast, svaka Cast vasem gostu .. !!! veoma poucna emisija..! Hvala
Kasim Junus
Kasim Junus Пре 2 месеца
Da istina al ljudi ovo ne shvataju
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
BRAVO "SIRIUS MEIN BLICKWINKEL". DOBRO UVIDJAS. 100% JE TAKO.
Gordan Simić
Gordan Simić Пре 2 месеца
Dakle, sedi, jer " " zadnja vremena" nikad neće doći..." !! P.S. "Armagedon"
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
"ARMAGEDON" SE DAVNO DESIO, NA NEBESIMA.
Mirko Koncarevic
Mirko Koncarevic Пре 2 месеца
Kakve ovaj nazovi teolog lupa gluposti pa to je strasno jer ko god proucava Bibliju zna o cemu pricam
Aleks Mahoun
Aleks Mahoun Пре 2 месеца
nazalost,bas mlati
Jebivetar
Jebivetar Пре 2 месеца
Pusti dekicu greota, vidiš da ima pamćenje ko vinska mušica...
AST in Blood
AST in Blood Пре 2 месеца
Klasican polupanac :D
Goća bingo
Goća bingo Пре 2 месеца
Zalepio na masu 😂😂😂
Milan Popovic
Milan Popovic Пре 2 месеца
:D :D :D Ne da je zalepio, nego je provukao direktno do jezgra zemlje.
M K
M K Пре 2 месеца
Povratak srpskog Gandalfa.
Miljan Je
Miljan Je Пре 2 месеца
Mene interesuje gde je Lalić i jel mu baba još rani svinje?!!!
Tarik Avdović
Tarik Avdović Пре 2 месеца
Lalic je demon kome treba hospitalizacija.
Steve Jobs
Steve Jobs Пре 2 месеца
Ne sad i nju roštiljaju demoni
Zuca Hakumpuc
Zuca Hakumpuc Пре 2 месеца
Otli ga vanzemaljaci
Slavica Marinkovic
Slavica Marinkovic Пре 2 месеца
КО ЈЕ ЛАЛИЋ И ЊЕГОВА БАБА?
nepokolebljiv
nepokolebljiv Пре 2 месеца
To svakoga interesuje,Ali sigurno nece gostovati vise na Balkan infu
Милан Н
Милан Н Пре 2 месеца
Odlican gost!
DARLING, DRAGAN BALOTIC
DARLING, DRAGAN BALOTIC Пре 2 месеца
MILANE, NISI POGRESIO.
Crvena zvezda - Liverpul 2:0 | Liga šampiona (06.11.2018.), ceo meč
2:03:32
Aca Lukas protiv Žakline Tatalović i Aca Šapić traži pod da glavom udari | ep217deo05
5:57
24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal
Приказа 268 хиљ.
Uros Zivkovic - Otislo je milo moje (orkestar Gorana Todorovica)
3:16
Dok anđeli spavaju: Monah Arsenije - Bog i rokenrol
1:22:58
Sputnjik Srbija
Приказа 264 хиљ.
Aca Lukas protiv Žakline Tatalović i Aca Šapić traži pod da glavom udari | ep217deo05
5:57
24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal
Приказа 268 хиљ.
Uros Zivkovic - Otislo je milo moje (orkestar Gorana Todorovica)
3:16
Nucci - HAWANAE (Official Video) Prod. by Popov
2:23
Generacija Zed
Приказа 220 хиљ.
RASTA x ALEN SAKIĆ - BENZ ILI BIMMER (OFFICIAL VIDEO)
3:12
Balkaton Gang
Приказа 4,2 мил
Shawn Mendes, Justin Bieber - Monster
3:04
ShawnMendesVEVO
Приказа 35 мил
DEVITO x MIKE RIDE - AUSTRIA 🇦🇹
3:10
devito anonymo
Приказа 5 мил
NAJVECI GTA 5 UPDATE DO SAD!
7:02
AdnanBro
Приказа 119 хиљ.