INTERVJU: Staniša Stojiljković - Napadnuti smo mutiranom kombinacijom najtežih pošasti! (1.10.2020)

  Приказа 46,900

BALKAN INFO - Zvanični kanal

Пре месец

Gost emisije "Intervju" bio je prof. dr Staniša Stojiljković, stručnjak za ishranu i biohemiju, šef katedre za ekološko inženjerstvo Tehnološkog fakulteta u Leskovcu. Član je Srpske kraljevske akademije naučnika i umetnika. Sertifikovani je predavač iz oblasti Ekologija organizma Zdravstvenog Saveta Srbije. Autor je više knjiga, kao i "Intenzivnog programa detoksikacije i oporavka organizma". Program je do sada koristilo više od 5000 učesnika. Autor je trideset proizvoda na bazi gline i lekovitog bilja. Autor je brojnih tekstova iz oblasti Ekologije organizma objavljenih u najznačajnijim dnevnim listovima i časopisima. Gostujući na televizijama u regionu afirmiše naučne i efikasno primenjive principe zdravog života. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.
Intervju je snimljen 17.09.2020. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.
*************************************************************
Svi koji verno prate emisije i žele da pomognu rad naše produkcije to mogu učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.
1. PATREON - Donacije za našu produkciju:
www.patreon.com/tvbalkaninfo/
2. PAYPAL - Donacije za našu produkciju:
www.paypal.me/tvbalkaninfo/
3. BALKAN INFO - Druge mogućnosti za donacije:
www.balkaninfo.rs/donacije/
4. TEESPRING - Online prodavnica za inostranstvo:
teespring.com/stores/tvbalkaninfo/
5. BALKAN INFO - Online prodavnica za Srbiju:
www.balkaninfo.rs/prodavnica/
*************************************************************
BALKAN INFO je nezavisna medijska produkcija osnovana u junu 2015. godine u Beogradu. Prepoznati smo kao glas svih koji ne žele da budu deo kratkotrajnih projekata i saveza, svih onih koji poštuju srpske tradicionalne vrednosti i koji čuvaju sećanje na naše slavne pretke.
1. BALKAN INFO - Nezavisna medijska produkcija
rstoolss.info
2. DOKUMENTARNE EMISIJE BALKAN - Kratki snimci i izjave:
rstoolss.info
3. BALKAN INFO - Facebook
tvbalkaninfo
4. BALKAN INFO - Instagram
tvbalkaninfo
5. BALKAN INFO - Twitter
tvbalkaninfo
*************************************************************

Коментара
BALKAN INFO - Zvanični kanal
BALKAN INFO - Zvanični kanal Пре месец
Ako želite da podržite naš rad, kliknite na dugme "Subscribe" ili "Пратите" da biste primali obaveštenja o novim emisijama. Težimo nepristrasnom izveštavanju i vrata naše emisije su otvorena za sve. Ne želimo da se bavimo politikom. Ideja kojom se vodimo je da svakom gostu omogućimo da govori slobodno i da nam ispriča svoju priču, a nakon toga je na gledaocima da sami procene ko ima njihove simpatije, a ko nema. Ne cenzurišemo emisiju, već objavljujemo celokupne snimke razgovora. Borba za istinu je zadatak na kome smo od osnivanja, a sve uz podršku naših vernih pratilaca čiji se broj stalno uvećava. Ne zastupamo stavove i tvrdnje koje gosti iznesu u emisiji. Goste emisije molimo da se u emisiji služe samo istinom, a odgovornost za eventualne netačne tvrdnje snosi isključivo osoba koja ih saopštava. Srdačan pozdrav, BALKAN INFO tim
Marjana M
Marjana M Пре 27 дана
Odlican gost!! Gospodine svaka Vam cast!!!
Gorski
Gorski Пре месец
Stanisa ima i znanja i duha.
Dragan Djokic
Dragan Djokic Пре месец
o cemu prica ovaj gospodin , kad niko nije izolovao virus ,nazvan kovid ,, SVE STO JE IZOLOVANO SU ENZOZIMI KAO POSLEDICA RAZNIH TROVANJA , , NESTO KAO VISINSKA BOLEST ,, SVI KOJI SU UMRLI SU UMRLI OD NAMERNE GRESKE LECENJA NECEG STO NE POSTOJI, UMESTO DA SE NORMALNO PRISTUPI LECENJU ,, POSLISAJTE ,, ENDI KAUFMAN , ROBERT YOUNG , I NA STOTINE JOS PAMETNIH I POSTENIH NEKUPLJENIH DOKTORA
Staniša Stojiljković
Staniša Stojiljković Пре месец
Poštovani Dragane, Ja stalno pominjem tzv. covid 19 u okviru rezultata nanotehnologija. Ako postoji naglasio sam da se elektronskim mikroskopom može videti. Mislim da niste slušali celu emisiju. Pogledajte na stotine naučnih radova, kao i diskusija na temu brze dostave lekova putem virusa. Tada se dobija relativna slika o onome što očigledno postoji samo je pitanje kako ga definisati. Intervju je rađen ne o tzv. covidu već o svim savremenim dostignućima, pogotovu aerogelovima i nanočesticama...kako sa humane tako i sa nehumane strane. Ova oblast pripada i bioinformatičarima jer je nova i u povoju. Inače na Balkanu imamo izuzetne lekare koji su veoma racionalno govorili o virusu. Ali ako ovo nije klasičan virus onda je polje istraživanja otvoreno za sve profesije koje imaju dodirnih tačaka. Dostava nanočestica među njima i virusa moguća je preko virusa. Ja se bavim bioenergetikom (Membranski separacioni procesi, Adsorpcioni procesi, Tehnologija gela, emulzija i suspenzija i na doktorskim studijama Ekstrakcija i ekstrakcioni sistemi) i na osnovu svojih saznanja pričao sam o fenomenima toksikacije ljudske populacije. Više puta sam naglasio da tzv. covid bolnice treba locirati van medicinskih centara...
Violeta Radojević
Violeta Radojević Пре месец
Moze se puno nauciti od gospodina Stanise,bilo bi interesantno da obradi temu autoimunih bolesti i da nam prenese.Veliki pozdrav
aca marinko
aca marinko Пре месец
Svaka pohvala za gosta 👍🏻🙏🏻
Vladan Bajic
Vladan Bajic Пре месец
covek je VRH znanja... vlada PhD
Zivojin Stanojevic
Zivojin Stanojevic Пре месец
Живимо прва, последња и средња времена.Чудо невиђено.
Biserka Petrovic
Biserka Petrovic Пре месец
Tko je cuo/razumio za sto je vazan odnos bakra i cinka? (41 min.)
Staniša Stojiljković
Staniša Stojiljković Пре месец
Poštovana Biserka, Odnos cinka i bakra je najbitniji za organizam. Merodavan je odnos iz vlasi kose ne analize krvi. Složeno je tumačenje, ali ukratko evo nekih informacija na tu temu NIVO CINK / BAKAR (Zn / Cu) Idealan odnos cinka prema bakru je 8:1. Korišćenje odnosa cinka i bakra je mnogo efikasnija metoda za procenu očitavanja cinka i bakra nego samo razmatranje nivoa bakra ili cinka. Simptomi visokog bakra (višak) i / ili niskog cinka (nedostatak) uključuju: Problemi sa kožom (akne, psorijaza, sporo zarastanje, ekcemi), emocionalna nestabilnost, „distanciranost“, odvojeno ponašanje, šizofrenija, PMS, reproduktivni problemi, prostatitis, depresija kod menstrualnih tegoba i umor. Kako se nivo bakra smanjuje, tako se smanjuje i cink, koji pokušava da održi odgovarajući odnos sa bakrom, a nivo vašeg natrijuma se penje još više. Nadbubrežne žlezde se na kraju iscrpljuju zbog stalne stimulacije i krajnji rezultat će biti da ćete biti još umorniji ili iscrpljeniji nego kada ste započeli. Kako se nivo cinka smanjuje, mangan raste kada nivo mangana ne može da se održi, on će se srušiti; postajete slabi i neodlučni. Ovaj HTMA profil je u prošlosti bio povezan sa povećanom frekvencijom i intenzitetom fluktuacije šećera u krvi. To je delimično zbog potrebe i uloge cinka u skladištenju insulina u pankreasu. Pored fluktuacija šećera u krvi, ako ovaj mineralni obrazac postane hronični, ovaj pacijent može imati povećanu tendenciju ka kožnim mrljama i gljivicama manifestacije. Nedostatak cinka u odnosu na bakar često se primećuje kod strogih vegetarijanaca i zbog stepena neravnoteža je često direktno proporcionalna rigidnosti vegetarijanske dijete. Nizak odnos cinka i bakra obično se primećuje kod sledećeg; Virusne infekcije, disfunkcija jetre, terapija estrogenom, opstrukcija žučne kese.
Staniša Stojiljković
Staniša Stojiljković Пре месец
+381642119660
Staniša Stojiljković
Staniša Stojiljković Пре месец
Postovana Biserka Mozete me pozvati u vezi objasnjenja odnosa bakra i cinka...
ljiljana vukovic
ljiljana vukovic Пре месец
Odličan gost. Dr. STOJILJKOVICU HVALA STO NAM OTVARATE OČI. POZDRAV!
Vesna Todorovic
Vesna Todorovic Пре месец
Obožavam ga! Prirodan, pametan, učen, u glasu radost i taaaako normalan! Hvala za ovaj razgovor, g. Pavkoviću!
(@lex )
(@lex ) Пре месец
Odličan gost. Može se od njega dosta naučiti.
Nenad Zdravkovic
Nenad Zdravkovic Пре месец
Svaka čast!
Rozalija Prikel
Rozalija Prikel Пре месец
Eee covece, svaka cast, na RTS-u svake sedmice, bar jedan sat da obrazujes narod!!!! Blagodarim za ovaj cas!!!
zglouz
zglouz Пре месец
Isti Kornelije Kovač!
Dario Marsanic
Dario Marsanic Пре месец
Odličan gost! Baš mi je bio gušt slušati! Bravo Balkan Info! Najjača emisija na Balkanu!
Jolanda be cool
Jolanda be cool Пре месец
Zovite Ducija da cujemo njegovo mišljenje i kritiku kapitalizma i korona virusa.
Adrijana Ceni Poka
Adrijana Ceni Poka Пре месец
Svaka cast, uvek me podseti na zdravlje,on je odgovoran sto jedem manje mesa, a puno povrca I voca,mahunarki, susenog voca,kozje mleko,surutku.Basta mi je bez min.djubriva,nema prskanja.I raste sve,bez problema...Vise pravim svoj hleb,pre sam stalno kupovala,brasno narucim iz vodenice kod Vrmndze.Poenta jeste da se trebamo svi vratiti zivotu gde sami gajimo svoje.
Zorke :D
Zorke :D Пре месец
Legenda
Adrijana Ceni Poka
Adrijana Ceni Poka Пре месец
Dr je genije.... svaki video gde je on gost,to se mora pogledati.
Vitomir Nedeljković
Vitomir Nedeljković Пре месец
Stanisa kida. Trebao bi cesce da gostuje!
Marko
Marko Пре месец
Momcilo Milinovic ljudi, ima milion tema
Mile Obradovic
Mile Obradovic Пре месец
veliki pozdrav za kolegu Čarlija
Rumeni 1
Rumeni 1 Пре месец
Dobar gost,odličan gost,samo voditelj treba da mu pomogne da informaciju iznese do kraja.Često odluta sa teme.
muster musteric
muster musteric Пре месец
Bas me interesuje ko vam je "ciljna grupa"? Ko gleda MMA borce i ovo?
Bare Knuckle
Bare Knuckle Пре месец
Vidis da su ljudi raznovrsni
Stefan M
Stefan M Пре месец
Mene samo za MMA i repere , ovo moze da zanima skoro svakog, ja uopste nisam u 'fazonu' da jedem sve zdravo, ali ovo mi je zanimljivo.
Naki
Naki Пре месец
Kakva ciljna grupa?gledaj ono što te interesuje
Dzigi Bau
Dzigi Bau Пре месец
"Ovo" gleda onaj koga zanima, sa druge strane koga ne zanima moze slobodno da produzi!
Dijana Djukic
Dijana Djukic Пре месец
Веома поучан видео.
VERA LISICA
VERA LISICA Пре месец
Bravo gospodine sada mi je sve jasno
Zeljko Ilic
Zeljko Ilic Пре месец
Jedno pitanje za gospodina Stoiljkovića. Zbog čega se više ne koristi jod za omekšavanje brašna!
Sasa Stojanovic
Sasa Stojanovic Пре месец
Samo jos da resi celavost i sve ce umeti. Mnogo je bitnija duhovna od fizicke hrane. Ljudi su ovde duhovno zatrovani.
nele king
nele king Пре месец
@Александар Здравковић normalno, sta ces ocekivati od ljudi koji konzumiraju crveno meso citav zivot nego da idu i da kolju
Александар Здравковић
Александар Здравковић Пре месец
Мора и храна да се штелује све је везано јбг ал тако је...
Obraz 94
Obraz 94 Пре месец
Zovite Ratka Mladica u emisiju preko Skype!!!! DA CUJEMO ISTINU
Raca962
Raca962 Пре месец
Izuzetan gost, bravo!
perica kujundzic
perica kujundzic Пре месец
konacno neki strucan i normalan gost
Marko Mileusnić
Marko Mileusnić Пре месец
Predlažem profesora Stojiljkovića za ministra ekologije!
darko milosevic
darko milosevic Пре месец
Ovaj covek je genijalan
Nikola Jovanovic
Nikola Jovanovic Пре месец
Bas sam ovih dana gledao reprizu emisje.Cova je prva liga.
Misa
Misa Пре месец
👍🙋‍♂️
Slavica Jevtic
Slavica Jevtic Пре месец
Prava tema. Predivno izlaganje za sve nas. Potrebno što više ovakvih tema koje znače život.
Nikola R
Nikola R Пре месец
Dr Stanisa, poljubila ga korona gde pisa.
Sascha Reinhart
Sascha Reinhart Пре месец
COVID19 je iluzija izvedena trikom.
Bogosław Jelić
Bogosław Jelić Пре месец
To su satanisti. Kad sam bio dete, vole sam gledati kako mađioničari izvode razne trikove, no poznejše sam shvatil da su to satanisti i da nas hoće demonizovati. Tako je i sa COVID-19. Ništa ne verujem. Celi svet je demonizovan.
Слуга братски
Слуга братски Пре месец
Два сата квалитетног програма. Стручњак прве класе! :)
Nina Bar
Nina Bar Пре месец
To je u saglasnosti našeg predsednika.
filip522
filip522 Пре месец
Najzad
Darijo Nikolic
Darijo Nikolic Пре месец
Pozdrav i sve pohvale redakciji....naravno novinarima i gostima
Umetnička Signalizcija
Umetnička Signalizcija Пре месец
Професор је одличан стручњак. Увек одлични савети.
A. V.
A. V. Пре месец
Pozdrav za Slavišu iz herbalife sekte
John Alexander Mitrovich
John Alexander Mitrovich Пре месец
Haha 😂, bravo
Web Design
Web Design Пре месец
Zasto iz herbalife sekte ? Objasni ...
Aca Lukas protiv Žakline Tatalović i Aca Šapić traži pod da glavom udari | ep217deo05
5:57
24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal
Приказа 268 хиљ.
Aca Lukas protiv Žakline Tatalović i Aca Šapić traži pod da glavom udari | ep217deo05
5:57
24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal
Приказа 268 хиљ.
Reakcije Banjalučana na prijetnje Milorada Dodika
3:48
BN TELEVIZIJA
Приказа 365 хиљ.
Billie Eilish - Therefore I Am (Official Music Video)
4:59
BillieEilishVEVO
Приказа 58 мил
ODNOS PROFESORA I UČENIKA - Ivan Bosiljčić i Andrija Jo
3:17
Hurricane - Čaje Šukarije (Official Video)
2:52
Hurricane
Приказа 3,3 мил
Uros Zivkovic - Otislo je milo moje (orkestar Gorana Todorovica)
3:16